Minicamping Wilgenweide

Omgeving

Wat heeft onze bosrijke regio u te bieden,hoor ik u vragen?

 

* Wel het schilderachtige Molenschot (Gemeente Gilze-Rijen) waaronder onze minicamping valt is om te beginnen een heel mooi uitgangspunt! Al wandelend of per fiets kunt u hier een hele boel ontdekken zoals bijvoorbeeld de traditie kamer van de vliegbasis Gilze~Rijen.

* Molenschot is bekend van de H. Anna Kerk n bij behorende trouwkapel. Volgens de overlevering word jaarlijks op 26 juli `t patroonsfeest gevierd en een authentieke Brabants Bourgondisch gezellige jaarmarkt gehouden. Dat is een traditie die al vele generatie`s mee gaat en ook al meerdere keren de tv heeft gehaald

* Aangrenzend aan het Prinsenbos,Boswachterij Dorst,Chaamse bos en Ulvenhoutse bos voor uitgebreide wandelingen,pickniks en/of fietstochten.

   Kijk eens op;   https://toerlezjoere.nl/eropuit/wandelen- 2/   of   gilzerijen-plus.nl/Wandelroute-Molenschot.pdf

* Boomkikkerpad

* Verschillende golfbanen

 

De dorpen Bavel en Gilze liggen respectievelijk op 4 km alle nodige faciliteiten zijn daar aanwezig!

 

Bourgondisch Breda en Tilburg zijn gemakkelijk bereikbaar, zowel per fiets als met de auto middels de dichtbijliggende snelwegen. Ook Belgie; Baarle Nassau-Hertog,en Turnhout/Hoogstraten is een leuke dagtocht en de Beekse Bergen en de Efteling zijn maar 1 afslag verder op de snelweg .

 

 < Terug

Minicamping Wilgenweide