Kampeerplaatsen

Onze minicamping biedt u ruime plaatsen verdeeld over 2 kampeervelden.

Ieder jaar geopend in de periode vanaf 1 April t/m 31 Oktober.


Beide velden hebben een open karakter met een vrij uitzicht over het veld.


Het achterste kampeerveld met 15 kampeerplaatsen is alleen voor caravans,tenten en vouwwagens voorzien per plaats van een 6 ampère elektravoorziening en een verharding voor de uitgang van uw caravan en of tent om uw vuile voeten buiten te houden of om uw opstapje veilig en gemakkelijk weg te kunnen zetten.Prima tv en wifi ontvangst.

Dit veld word beschut door een natuurlijke wilgensingel en een mooie visvijver direct aangrenzend aan het kampeerveld. Deze visplek is volledig omheind door een afrastering met 2 afsluitbare hekjes die toegang geven tot 2 vissteigertjes. Zwemmen in het viswater is om veiligheidsredenen niet toegestaan.


Tussen beide kampeervelden ligt ons ruime sanitairgebouw en de gescheiden afval hoek met stortkoker voor het chemisch toilet,een Jeu de Boulesbaan verstopt tussen de bebossing die beide kampeervelden uit de wind houden.


Het voorste kampeerveld heeft 10 kampeerplaatsen voorzien van 10 ampère elektra voorzieningen en ook een verharde stoep voor de uitgang van de caravan of camper..Dit veld is gemakkelijk aan en af rijdbaar voor campers en fijn af te huren voor familiefeestjes en/of groepskamperen. Door de verharde rijstroken staan uw caravan of camper gemakkelijk in een keer waterpas .Goede satelietontvangst voor uw t.v en wifi. Een water inname punt en vuil water loosplaats maken dit veld een aanrader voor de camperaar.